Kom zaterdag 13 mei naar Paviljoen De Leyen voor een gezellige (kennismakings)dag met de watersport. Je kunt meedoen aan verschillende workshops. Voor de herintredende surfers is er de mogelijkheid het nieuwste materiaal te testen. Iedereen kan meedoen aan de workshops, ook als je geen ervaring hebt. Kinderen, jeugd en volwassenen, iedereen is welkom en je hoeft geen lid te zijn van een watersportvereniging. De workshops worden gegeven door ervaren instructeurs. Iedere workshop duurt een uur. De kosten zijn € 2,00 per workshop inclusief het gebruik van een reddingsvest. Wilt u niet zelf zeilen, maar liever meezeilen? Dan kunt u een rondje mee in een open zeilboot. Is zeilen niet zo uw ding, dan is er vast een motorbootje waar u in kunt stappen. We hopen u en jou te zien op 13 mei, als toeschouwer en/of workshopdeelnemer. WELKOM

 

Klik hier voor het volledige programma

Watersportvereninging Tusken Mar & Leyen
Watersportvereniging Achtkarspelen.

dag van de watersport

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe