Op 10-10-2013 is de fotowedstrijd, georganiseerd door TIP Eastermar, met het thema 'Beleef de weelde van water en Wouden', geeindigd en zijn de twee prijzen (publieksprijs en juryprijs) toegekend. Er deden 26 deelnemers mee en het aantal te beoordelen foto's was 95 stuks. Een behoorljke score.

De publieksprijs ging met 116 stemmen naar Henk van der Sluis uit Drachten met de foto: 'Zonsondergang Leyen'.
De creatieve jury keek vooral naar de invulling van het thema 'Beleef de weelde van water en Wouden'. De juryprijs werd gewonnen door Sjoukje Brouwer uit Eastermar met haar foto: T'wa kameraden in de Mar'.

Op vrijdag 11-10-2013 en zaterdag 12-10-2013 werden de prijzen (een pakket streekproducten uit de Wouden) feestelijk uitgereikt.
Op de foto ziet u de winnares Sjoukje Brouwer in gezelschap van 'de twee kameraden' samen met de voorzitter van Tip-Eastermar, Pier Hager, en twee leden van de jury, Martsje Mud en Simon Bosma.

De ingestuurde foto's, het rapport van onze creatieve jury, Martsje Mud, Saskia van den Berg en Simon Bosma en een foto van de prijsuitreiking op de website www.tip-eastermar.nl/fotowedstrijd te bekijken.

img 4959 01

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: