Beste dorpsgenoten,

Hier informatie die ook voor u interessant kan zijn: een manier om zonder kosten uw toeristische/recreatieve activiteiten of bedrijf te promoten via TIP Eastermar.

Wist u al dat TIP Eastermar weer actief is?

Met een groepje enthousiastelingen zijn we herstart om Eastermar weer meer te promoten en hebben we Vereniging TIP nieuw leven ingeblazen. Daarvan kunt u direct gebruik maken! U wordt uitgenodigd aan te haken op de foldermarkt voor toerisme & recreatieondernemers en -betrokkenen op maandagavond 8 april a.s. in Burgum. De foldermarkt wordt georganiseerd door Stichting RMT NOF (RegioMarketing Toerisme Noordoost Fryslân), waarbij TIP zich heeft aangesloten. Uit de uitnodiging:

Op de jaarlijkse foldermarkt ontmoet u mede-ondernemers, wisselt u informatie en folders uit en praat RMT u bij over hun activiteiten en alle mogelijkheden om aan te haken. En de nieuwe magazines voor uw gasten liggen klaar om mee te nemen. Uit ervaring in voorgaande jaren weten we dat dit een zeer inspirerende avond wordt.

Programma

Locatie: Aventoer, Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 22-G, Burgum

18.45 uur: Inloop met koffie en zaal open om folders te brengen.
19.30 uur: Opening door Fokko Eybergen, voorzitter RMT
19.40 uur: Presentatie RMT: de communicatiecampagne, doe mee! 
20.10 uur: De toekomst van toerisme - kansen!
20.30 uur: Start foldermarkt
22.00 uur: Afsluiting

Wees welkom en doe mee met uw folders, kaarten e.d., zodat we met elkaar Eastermar kunnen promoten bij andere toerisme & recreatieondernemers en -betrokkenen in de regio. Als je elkaar kent, kun je ook beter naar elkaar doorverwijzen. Samen ben je sterk! De avond is bedoeld voor álle betrokkenen, van stichtingen en (kleinere) particuliere initiatieven tot (grotere) horeca- of andere op recreanten gerichte bedrijven.

S.v.p. aanmelden via https://www.rmtnof.nl/agenda/foldermarkt-2019/. Laat ons per omgaande dan ook even weten dat u zich heeft aangemeld. Wij zorgen dan voor een mooie gezamenlijke plek voor ondernemend Eastermar.

Bent u wel geïnteresseerd maar maandagavond verhinderd? Maak dan even een afspraak met een dorpsgenoot dat hij/zij uw materiaal meeneemt.

Graag tot maandag 8 april a.s. en hartelijke groeten,

Bestuur TIP Eastermar Promoasje
Wijbe Postma (vrz.), Sharon van Beek-Koopmans (secr.), Douwe Brouwer (penningm.), Christiaan Steijn, Foppe Antonides en Iris Rusz

 

logo tip 2018

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen