Logo-OVEDe Ondernemers Vereniging Eastermar heeft als doel het behartigen van de belangen van de ondernemers in en om Eastermar. Voor u als dorpsgenoot of bezoeker vertaald dit zich zichtbaar vooral in de vele activiteiten die jaarlijks mede mogelijk gemaakt worden door de vereniging en het sponsoren van bijvoorbeeld het Eastermarder Skutsje, het jaarlijkse Easterbarren en deze website.

Niet direct zichtbaar voor u worden er bijeenkomsten gepland waarbij de leden op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en kijkt men letterlijk bij elkaar in de keuken. Daarnaast zijn er de jaarlijkse uitjes waarbij vooral lol en ontspanning belangrijk zijn.

Eastermar.nl is voor veel ondernemers een sterk medium om zich te promoten. Dit kan middels advertenties op de homepage of specifieke pagina's. Daarnaast mag er 4x per jaar bedrijfsnieuws ingestuurd worden. Leden van de Ondernemers Vereniging Eastermar worden met NAW gegevens en een link naar de eigen website op eastermar.nl geplaatst.

Deze leden ging u al voor: links en adressen.

Mail ons gerust voor meer informatie of kom naar de eerstvolgende bijeenkomst. Deze staat vermeld in de agenda op deze website.

Bestuur

Vanaf 1 april 2017 heeft Minne Okkema het voorzitterschap van de OVE overgenomen van Christiaan Steijn. De overige bestuursleden zijn Allard Tadema, Betty Swart, Roelof Couperus en Henk van der Veen.

Nieuwe leden per 01-01-2018

  • Timmerbedrijf Douwes
  • Transportbedrijf Douwes - de Wagt
  • S. en F. Handelsonderneming
  • OAMKB Fryslân / Thomas de Jong

Lid worden? Mail naar .

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur OVE

Minne Okkema

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen