Nu we qua tijd én geld over de magische grens van 'de helft' heen zijn, wordt het weer even tijd voor een kleine update. Wat betreft de actuele financiële situatie kunnen we melden dat er op dit moment €15.142,51 in de kas zit. Het schiet inmiddels aardig op, super! Natuurlijk hebben we als groep de afgelopen weken niet stil gezeten. Er zijn verschillende acties afgerond maar ook op touw gezet. Hieronder een lijstje:

Afgeronde actie
Het zal heel veel mensen niet zijn ontgaan: de talentenactie. De actie is afgetrapt in de 'buorrenkerk' in Eastermar waar we elk gemeentelid €5,- meegaven met als doel die te vermeerderen door een eigen talent te gebruiken.
De actie is met veel enthousiasme en creativiteit ontvangen door heel Eastermar en heeft gezorgd voor een stormvloed aan leuke initiatieven van mensen om hun talenten te benutten. Om er willekeurig een paar uit te lichten: er waren bijvoorbeeld mensen die koekjes gingen bakken; mensen die oliebollen bakten met de jaarwisseling; het organiseren van een Eastermarder Music Night; mensen die hun talent overwerken gebruiken om de €5 te vermeerderen.
Na ruim vier maanden en een heleboel geld tellen kunnen we melden dat de geweldige inzet van iedereen heeft geresulteerd in een schitterend totaalbedrag van €4000,-. Geweldig!
Ps: de foto’s die door ons genomen zijn kunnen bekeken worden op onze eigen website: www.worldservantseastermar.nl

Komende acties
- De vastenactie. Deze actie zal afgetrapt worden op 19 februari in de kerk.
- In maart wordt er weer een oudijzeractie georganiseerd. Mede omdat de vorige oudijzeractie zo succesvol bleek en mensen te kennen gaven dat ze nog wel wat thuis hadden liggen, hebben we besloten nogmaals eenzelfde actie op touw te zetten.
- Last but not least zijn we bezig met het op touw zetten van een spinning-/zumba actie. De actie vindt plaats op zaterdag 10 maart van 13:00 tot 17:00 in de Sports 4 All in Burgum. Er kan ingeschreven worden per uur (meerdere uren is mogelijk) en de kosten hiervoor zijn €10 per uur. Inschrijven is mogelijk bij elk lid van de World Servants Eastermar.

Het belooft een spektakel te worden met professionele instructeurs, ook is er de mogelijkheid na afloop eten/drinken of een fruitshake te kopen.
Komt allen!

BILD0570
Hartelijke groeten,

World Servants Eastermar

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: