World Servants Eastermar/Burgum organiseert een spokentocht op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari.

Ben jij 12 jaar of ouder en niet bang voor een paar griezelige spoken? Geef je dan snel op bij het hieronder vermelde e-mailadres! Kinderen onder de 12 jaar mogen deelnemen mits er begeleiding aanwezig is. Deelname is op eigen risico.

De spokentocht zal plaatsvinden in Eastermar, het startpunt is op de Torenlaan 9. De tocht zal ongeveer 2 uur duren. De deelnemers zullen in groepjes vertrekken, de eerste groep rond 19:30 uur en de laatste groep rond 22:00 uur. Bij het samenstellen van de groepen zal er rekening worden gehouden met de leeftijd van de deelnemers. Verder hoeven er geen zaklampen meegenomen te worden, die krijgt u bij aankomst van ons.
Aanmelden kan tot en met 26 januari. Wanneer jij je aanmeldt kun je rond 27 januari een bevestigingsmail verwachten met hierin de ontvangst- en vertrektijd.

Deelnamekosten (betalen bij aankomst):
o Per persoon € 7,50

o Bij groepen groter dan 5 personen betaal je € 6,50 per persoon

Aanmelden kan via het volgende e-mailadres: marijketaekema15@hotmail.nl
Vermeld bij uw opgave leeftijd, het aantal personen en welke dag uw voorkeur heeft. Geef u zo snel mogelijk op, want vol is vol! Voor vragen kunt u altijd mailen naar het genoemde e-mailadres.

Vriendelijke groet, Marijke Taekema, World Servants Eastermar/Burgum

spook

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: