In de afgelopen maand is het campagneteam van Ho! net yn 'e Kliko! weer op pad geweest om de winnende deelnemers te verrassen met een bedrag van € 100,-

Tijdens de kledinginzamelingsactie van Dorcas dit voorjaar konden donateurs zich nog aanmelden  voor de afvalcampagne. Om zowel de actie voor Dorcas als die voor Ho! Net yn 'e Kliko! zo gunstig  mogelijk te laten verlopen hadden we van tevoren aangekondigd dat de nieuwe deelnemers kans
zouden maken op € 100,-.

Voor beide partijen was de opbrengst een groot succes, wat voor Bep van Veen nog een staartje  zou krijgen. Blij verrast was ze toen we bij haar op de stoep stonden en haar vertelden dat zij de  € 100,- had gewonnen.

Tijdens de inzamelingsactie ging het gesprek tussen ons regelmatig over het scheiden van afval  en hieruit bleek dat mevrouw Van Veen hier een groot voorstander van is. Ze besloot zelfs een sticker  voor haar dochter mee te nemen die buiten Eastermar woont, want: "Zij wil ook altijd graag een  bijdrage leveren aan een goed milieu", aldus mevrouw Van Veen.

De € 100,- zijn haar dan ook van harte gegund!

Van Veen

(mevrouw Van Veen neemt de prijs in ontvangst)

Tijdens de campagneperiode die zich richtte op het scheiden van GFT-afval, viel mevrouw  Veenstra-Roorda in de prijzen. Ze kon nauwelijks geloven dat juist zij de prijs van € 100,-  had gewonnen. De aanleiding voor mevr. Veenstra om mee te doen aan de campagne was het feit  dat haar buurvrouw ook meedeed. Haar buurvrouw had de eer om de eerste stickver op haar  container geplakt te krijgen door wethouder Houkje Rijpstra tijdens de aftrap van de campagne vorige zomer. Mevrouw Veenstra vertelde het helemaal eens te zijn met de doelstelling van Ho! net yn' e Kliko! en  verleende graag haar bijdrage hieraan.

Het campagneteam van Ho! Net yn 'e Kliko! feliciteert beide winnaars van harte met hun prijs!

1

(Mevrouw Roorda met de prijs van € 100.00)

Heb jij nog geen sticker op de grijze container? Bestel dan nog snel één via deze site! Het helpt je bewust je afval te scheiden en je dingt ook nog mee naar een prijs van € 100,-!

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: