Bêste ynwenner fan Eastermar,

In deze vreemde en bijzondere tijd willen we graag wat extra op elkaar letten. Daarom vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Zoals u weet is Lokaal Loket een 'burenhulpdienst'. Via ons 06 nummer kunt u ons bereiken voor hulpvragen: deze bereikbaarheidsdienst breiden we nu uit van 9.00 tot 17.00 uur.
Hulpvragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het halen van boodschappen of medicijnen, het bij de weg zetten van de container, het uitlaten van de hond of wanneer er behoefte is aan leesboeken. Het hoeft niet alleen om deze of andere hulpvragen te gaan. Het kan ook zijn dat er behoefte is aan een praatje via de telefoon.

Heeft u een hulpvraag of wilt u een praatje maken? Bel, sms of app dan 06-15 62 63 99 of mail

Wilt u juist hulp bieden bij een hulpvraag en/of vindt u het leuk beschikbaar te zijn voor een praatje via de telefoon? Bel, sms of app dan ook 06-15 62 63 99 of mail

Laten we in deze tijden vooral een beetje op elkaar letten in Eastermar! Pak bijvoorbeeld eens de telefoon en vraag aan je buurvrouw/-man hoe het gaat.

Hartelijke groet,

Lokaal Loket

06-15 62 63 99 /

 

lokaalloket

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Naar boven