www.eastermar.nl wil een zo compleet mogelijk platform voor Eastermar zijn. Dat wil zeggen dat een ieder die iets of iemand zoekt, daar de website voor kan raadplegen.

Voor particulieren hadden we altijd al de Eastermaillijst. Een ieder die zich daar zelf voor heeft ingeschreven kan op zijn/haar beurt een e-mailadres of andere gegevens van een andere (oud) Eastermarder opzoeken.

Vanuit de Fer. foar Doarpsbelang is er nu de ambitie om gegevens van alle verenigingen te verzamelen en te publiceren. Het zou toch ideaal zijn dat, wanneer men lid wil worden van een bepaalde vereniging, men via de website kan vinden wie de contactpersoon is. Bovendien is het erg makkelijk om er achter te komen welke verenigingen er allemaal in Eastermar zijn. Stel dat je bijv. alle buurtverenigingen wilt bereiken. Het kan veel tijd schelen wanneer daar een overzicht van is.

We hebben een aanzet gemaakt in de hoop dat de bezoekers van Eastermar deze willen aanvullen.
Staat uw vereniging er nog niet bij, of is er geen contactpersoon vermeld of klopt de contactpersoon niet meer, geef dit dan door via dit formulier.

Alvast dank voor de moeite!

Logo-Doarpsbelang-Eastermar

Ander nieuws van Doarpsbelang:
Ek nijsgjirrich: