Doarpslogo EastermarFijn dat u het logo van Eastermar wilt gerbruiken en daarmee bijdragen aan de promotie en positieve uitstraling van ons dorp.
De ontwikkeling van het dorpslogo is een initiatief van Doarpsbelang.
De achterliggende gedachte achter het initiatief van het logo is:

  • Elke inwoner is trots op - en Eambassadeur van Eastermar en wil dat graag uitdragen.
  • Eastermar is een actief dorp en door het logo als een soort 'stempel' overal op toe te passen krijgen alle activiteiten en evenementen een verbindende factor.
  • Het is goed voor de algehele promotie van Eastermar en toerisme in het bijzonder.

Om bovenliggende redenen heeft Doarpsbelang besloten om daarom het logo gratis beschikbaar te stellen zodat een ieder er optimaal gebruik van kan maken.

U kunt het logo downloaden en toepassen voor particulier gebruik, bijv. in de handtekening van uw  e-mailbericht, onder een uitnodiging, in de sociale media, enz. Hoe vaker, hoe beter.
De enige voorwaarde is dat u het logo niet verandert, dat wil zeggen dat de kleuren niet worden aangepast en dat de verhoudingen intact blijven (niet induwen of uitrekken).

Wilt u het logo gebruiken voor uw vereniging of voor commerciële toepassingen? Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact op met Rienk Vlieger. Hij zullen de verdere opties aangeven.

Wilt u meer weten over hoe het logo is ontstaan en de betekenis van het logo, lees dan de uitgebreide analyse van de makers.

 We hopen het Eastermarder doarpslogo vaak terug te zien!

Doarpslogo Eastermar downloaden:

Ander nieuws van Doarpsbelang: