Dodenherdenking 2020 was anders georganiseerd dan voorgaande jaren. Het zou een speciale gelegenheid worden in verband met 75 jaar bevrijding. Door het coronavirus is het hele land stilgelegd zodat er dit jaar geen volle Dam of Waalsdorpervlakte was. Toch leefde iedereen mee en stond stil bij de dodenherdenking op zijn/haar eigen manier.

Voor Doarpsbelang Eastermar was het geen lastig besluit om ondanks de regels en strikte voorwaarden toch, op een bijzondere manier, voor alle dorpsgenoten een eerbetoon te organiseren voor alle omgekomen oorlogshelden. We hebben bij dit bericht een link gevoegd met daarin een speciale filmopname van de herdenking, zodat jullie allemaal het bijzondere moment alsnog kunnen beleven.

Klik hier voor de filmopname

ALB 4142

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Naar boven