Woon jij in het buitengebied van de gemeente Achtkarspelen of Tytsjerksteradiel? En heb je onlangs een glasvezelinformatiepakket ontvangen? Doe de postcodecheck en meld je vóór 17 juli aan voor een glasvezelaansluiting en een abonnement bij Kabelnoord! Heb je vragen? Kom langs bij Kabelnoord of bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur (0519-701701).

Kabelnoord komt naar je toe
In juli kun je de Kabelnoord servicepunten bij jou in de buurt bezoeken! Hier kun je jouw vragen stellen en aanmeldhulp krijgen:

Maandag 9 juli: van 16.00 uur tot 20.00 uur
Gemeentehuis Tytsjerksteradiel, Raadhuisweg 7 in Burgum

Dinsdag 10 juli: van 16.00 uur tot 20.00 uur
MFC De Delfeart, Bartemerwei 21-A in Surhuizum

Woensdag 11 juli: van 16.00 uur tot 20.00 uur
Dorpshuis De Mounestien, Mounewei 1 in Mûnein

Donderdag 12 juli: van 16.00 uur tot 20.00 uur
Gemeentehuis Achtkarspelen, Stationsstraat 18 in Buitenpost

Meld je nu aan en voorkom extra kosten
Alle aangeschreven bewoners kunnen zich nu inschrijven voor een abonnement op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in de beide gemeenten. Wanneer minimaal 60% van de aangeschreven bewoners zich aanmeld voor een glasvezelabonnement gaat de aanleg van glasvezel in de gemeente door. Alle snelle beslissers die zich vóór 17 juli 2018 aanmelden voor een snel internet, televisie en/of telefonie abonnement voorkomen € 500,= aansluitkosten en krijgen ook de basisinstallatie t.w.v. € 50,= gratis. Alle betrokkenen ontvangen in de loop van september persoonlijk bericht of hun perceel daadwerkelijk een glasvezelaansluiting krijgt.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Naar boven