Het is alweer bijna juni. Deze maand staat natuurlijk in het teken van het dorpsfeest ’16. Traditiegetrouw staat de vrijdagmiddag bekend als spelletjesmiddag. We zijn al druk bezig om er een geslaagd feest van te maken. Het startschot is om 13:30 uur. We willen de teams ook vragen om er dan ook klaar voor te zijn. Aansluitend aan de spelletjesmiddag is er namelijk nog een activiteit.

Alle buurtbewoners die naar de middelbare school gaan zijn welkom om deel te nemen aan de spelletjesmiddag. Voor de kinderen tot en met groep 8 is er een springkussen en een andere activiteit geregeld met PRIJZEN.

Dit jaar kunt u veel van ons verwachten. Er zal weer een survivalbaan staan te pronken plus tal van andere behendigheids-/intelligentiespellen. Ook zal het touwtrekken weer een prominente plaats innemen bij dit festijn.

Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd als supporter of deelnemer aanwezig te zijn. En we hopen natuurlijk op een stralende dag.

spelletjes

Maar er is meer...  Zoals al werd aangegeven is er later die middag nog een activiteit. Na het ‘loodsspel’ zal zanger Bertus er zijn om nog een gezellige afterparty te geven. Dus mocht je 's middags niet kunnen, kom dan gerust tussen 16:00 en 19:00 uur binnen om mee te zingen met de hits van zanger Bertus. Zanger Bertus heeft op vele feesten gestaan. Onder andere op het het megapiratenfestijn en de radio NL Zomertour. Sinds 1 januari 2013 heeft Bertus een eigen muziekcafé.
zanger bertus

Tot ziens op het dorpsfeest !!

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: