Information
Publisearre: 22 juni 2016 | Kategory: Feestcommissie
doarpsfeest muzyk

Programma 'Doarpsfeest' 2016

Het programma voor het 'doarpsfeest' 2016 is weer compleet.

Toegangsbandjes voor de Eastermarder jûn zij op dinsdag 21 en woensdag 22 juni tussen 19.00 en 20.00 uur verkrijgbaar bij het Komerk gebouw. Per inwonend gezinslid kan men 2 gratis bandjes krijgen, dit geldt vanaf de leeftijd van 12 jaar. Vraag deze alleen aan wanneer u ze echt nodig heeft en deel deze niet zomaar uit.

In de afgelopen jaren zien wij steeds meer de trend dat de toegangsbandjes worden verzameld waardoor grotere groepen toegang krijgen tot de zaterdagavond van ons dorpsfeest.

Voor eventuele oud- of uitwonende Eastermarders kunt u dit jaar ook weer een verzoek doen voor extra bandjes. Graag dan de namen doorgeven per e-mail aan feestcommissie-eastermar@outlook.com Wij kunnen dan van te voren nagaan of u deze bandjes ook echt nodig heeft en deze reserveren.

Dit jaar hebben we ook nieuwe muntjes voor de consumpties in de tent, oude kunnen nog gewoon ingewisseld worden.

Klik hier voor het programma

UPDATE: DONDERDAG 20.30 (NIET 21.00) tot 01.30 uur: Live muziek in de tent m.m.v. "Lechery"; thema voor en door "EASTERMARDERS"

logo feestcomm

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!