Beste dorpsgenoten! Een tijdje geleden is het al op deze plaats aangekondigd: de Eastermarder Muzykjûn als onderdeel van ons aller Dorpsfeest !

Na het grote succes van vorig jaar zijn we de afgelopen maanden weer druk bezig geweest met de voorbereidingen hiervoor.
Gelukkig hebben we veel reacties gekregen en met wat passen en meten hebben we weer bijzonder verrassend programma samengesteld. Het belooft weer een mooie avond te worden met bekende en onbekende bands, koren, blaasorkesten, zangers/zangeressen, instrumentalisten, kortom; we hebben al weer heel wat talent gespot.

Graag willen we dit jaar werken met een thema, namelijk: Frysk. Het zou leuk zijn als iedereen hier iets mee gaat doen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een Frysk kostuum of de kleuren van de Fryske vlag. Schroom niet en laat je fantasie de vrije loop!
fryskemusyk
Voor de opgegeven artiesten is het ook nog even van belang dat ze de volgende data niet vergeten in hun agenda te noteren:
-    zaterdag 6 juni 2009
-    zaterdag 20 juni 2009

Op deze data zullen we werken met een schema zodat elke deelnemer hoogstens een halfuurtje op zo’n middag kwijt is. De deelnemers zullen via de organisatie te horen krijgen over de locatie en het exacte tijdstip.

Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen dat het weer een groot succes wordt!

Organisatie Eastermarder Muzykjûn:
Anne Wiersma            0512-472547
Yvette Brouwer          06-43003888
Sytse Wilkens             06-13743303
Frederika Couperus    0512-472345

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: