De feestcommissie is al weer druk bezig met de organisatie van het dorpsfeest 2011. Het dorpsfeest wordt dit jaar gehouden vanaf donderdag 23 juni t/m zaterdag 25 juni.

Op de donderdagavond gaan we een Eastermarder  “Bierfeest”  annex “schlager festival” organiseren waarbij het de bedoeling is dat de verschillende buurten een muzikale  playback act opvoeren van een bekend  “Schlager” nummer.

Na een jaar niet aanwezig te zijn geweest hebben we op de vrijdagochtend weer een optreden van Teake van der Meer voor de oudere en jongere senioren.

We hebben ook weer een aantal top bands weten te contracteren zoals op vrijdagavond de band “7 op de schaal van richter” en op zaterdagavond de band “Rembrandt”.

Op onze ledenvergadering eind vorig jaar hebben we, gelet op de vele positieve reacties, besloten het komende dorpsfeest wederom bier van het merk Jupiler te gaan schenken. Door o.a. de stijgende inkoopprijzen, de duurdere biersoort, de grotere bierglazen, de stijging van de huurprijs van de feesttent etc. hebben we op deze vergadering tevens besloten om de prijzen van de consumpties te verhogen naar € 2,00 per consumptie.

Bert de Vries en Margreet de Vries hebben hun tijd er op zitten in de feestcommissie. Onze dank is uitgesproken naar deze beide mensen. Sjoukje Brouwer en Mient van Kammen zijn benoemd als nieuwe leden van de feestcommissie.

Wordt vervolgd,

Feestcommissie Eastermar

P6266094

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: