In de nacht van het oude naar het nieuwe jaar wordt om 00:30 uur het Eastermarder dorpsplein It Breed omgedoopt tot Dam Jaarsmaplein. Deze tijdelijke naamwisseling markeert het startsein van het Dam Jaarsmajaar 2014 én van de Facebookpagina www.facebook.com/damjaarsma. Dit feestelijke moment vieren wij - Eastermarders - natuurlijk samen! Dus mocht u het leuk vinden, neem dan uw drankje mee en kom ná het vuurwerk naar It Breed.

DJ-logo

In het komende Dam Jaarsmajaar zullen we verschillende activiteiten organiseren in en om Eastermar. Zo kan iedereen kennismaken met werk en leven van onze bijzondere dorpsgenoot Dam Jaarsma, die leefde van 1914-1991. Zowel voor jong als oud zal er wat leuks en interessants te doen, te zien, te lezen én te beleven zijn!

De officiële start van de activiteiten in het Dam Jaarsmajaar is op 11 april 2014 met de onthulling van een plaquette en de opening van de tentoonstelling in Eastermar, maar we wilden het begin van 'ons jaar' 2014 niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan!
Dus wees welkom in de nacht van 31-12-13 op 01-01-2014 om half één op It Breed!
Voorzitter van Dorpsbelang Eastermar, Jan Wind, zal dan het straatnaambord feestelijk onthullen.
Daarna zijn zowel Eetcafé it Breed als Herbergh de Parel open voor een gezellig samenzijn.

Sharon van Beek, Willem van der Gang, Harmke Paulides en Iris Rusz,
Stichting 100 jaar Dam Jaarsma

Ander nieuws van st. Dam Jaarsma: