Als niemand naar je luistert en niemand je ziet, hoe houd je je dan staande?

Op zondag 10 november van 14.30 – 17.00 uur organiseert Tryater Rûnom samen met de Dam Jaarsma Verhalenkamer een inspirerende middag over autisme, een verdiepingsprgramma van de voorstelling Raze om protters die op 14 november speelt in De Pleats in Burgum.

Tryater reizigt yn ‘e hjerst troch de provinsje mei de foarstelling Raze om protters; in tragykomysk skouspul oer minsken dy’t harren net heard of sjoen fiele yn ús maatskippij. It is in foarstelling oer ûnfrede en protest, fol humor en tragyk. It giet oer dy bûtensletten fiele, om ’t it liket oft de wrâld net foar dy makke is. Hoe bliuwsto dan oerein?

Als onderdeel van het verdiepingsprogramma organiseert Tryater Rûnom een interactieve middag over autisme in onze samenleving. Kunnen mensen met autisme zich aanpassen aan hun omgeving of moet de omgeving zich aanpassen aan de mens met autisme?

Programma
14.30 Ontvangst met koffie en thee
15.00 Aanvang interactieve middag
15.20 Inleiding door Eelco Venema, tekstschrijver en regisseur van de voorstelling Raze om protters
15.45 Preview van de voorstelling Raze om protters door Raymond Muller, hoofdrolspeler
16.05 Gesprek over autisme in onze samenleving
16.45 Afronding en conclusie
17.00 Einde interactieve middag
Ruimte voor een nagesprek onder het genot van een drankje.

Toegang & aanmelding
€10,- (incl. koffie/thee en drankje). Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Aanmelden is noodzakelijk, per e-mail naar De Verhalenkamer: verhalenkamer@eastermar.nl.

Adres
De Verhalenkamer, Torenlaan 2, 9261 VZ te Eastermar.

WELKOM!

Tryater speelt theatervoorstellingen, maar zoekt ook naar andere momenten om met het publiek van gedachten te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Onder de titel 'Tryater Rûnom' zoekt Tryater de mensen overal in Fryslân op om het gesprek aan te gaan, te vertellen over of actief bezig te gaan met een aantal onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken. Zie ook de website van Tryater Rûnom.

Het verdiepingsprogramma Tryater Rûnom is mede mogelijk gemaakt door het BankGiro Loterij Fonds

Low Res Raze om protters fotografie Bas de Brouwer naamsvermelding altijd verplicht67 2000x1224

Ander nieuws van st. Dam Jaarsma: