1 meI 2018 opent de Verhalenkamer in Eastermar haar deuren in de nieuwe locatie:
De Skoalle aan de Torenlaan 2 te Eastermar.

Door het vertrek van onze dorpsgenoten Pauline en Klaas van Apeldoorn uit de Kleastermar hadden we per eind november 2017 geen Verhalenkamer meer in Eastermar. Dat werd merkbaar als een gemis ervaren. De dorpsrondleidingen zonder ontvangst in de Verhalenkamer waren duidelijk minder populair.

Vrijwilligers en bestuur van Stichting Dam Jaarsma kijken uit naar de nieuwe samenwerking met Sieta Tolsma en Janek Bikowski van WIJS&moed. Zowel bij hen als bij activiteiten van de stichting staan verhalen centraal, of dat nu een verhaal is van een groepje vrienden, familieleden of collega’s, de Verhalenkamer heeft vele mogelijkheden voor activiteiten in en vanuit de kamer.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een familie-uitje waarbij een wandel- of fietstocht gecombineerd wordt met verhalen van Dam Jaarsma, begeleid door een muzikant, een teamdag waarbij een verhalenverteller komt en daarna gezamenlijk het verhaal van dit team vormgegeven wordt. Of een bedrijfsuitje waar een workshop creatief schrijven met een dorpswandeling wordt gecombineerd. Ook maatwerk voor activiteiten in de privésfeer of zakelijke arrangementen zijn natuurlijk mogelijk.

Stichting Dam Jaarsma is blij dat de Verhalenkamer behouden is voor Eastermar, doarp fol ferhalen!

Voor nadere informatie, suggesties voor een (maatwerk)programma of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met:

Dam Jaarsma Verhalenkamer
De Skoalle, Torenlaan 2 te Eastermar
Sieta Tolsma
verhalenkamer@eastermar.nl
06-57335269

WELKOM!


Mede namens Sieta en Janek,

Sharon van Beek, Willem van der Gang en Iris Rusz

Verhalenkamer - De Skoalle

Verhalenkamer 2

 

 

Ander nieuws van st. Dam Jaarsma: