Nieuwsgierig naar het verhaal wat een Friese jongen vele malen naar Berlijn bracht? Hoe hij reiziger, zanger en schrijver werd? 

Zondagmiddag 17 maart 2019 speelt Bennie Huisman zijn voorstelling De lange reis naar Berlijn voor de laatste maal. Bennie, zanger & muzikant en verhalenverteller & schrijver, neemt u in zijn voorstelling mee op zijn reizen naar Berlijn. Zijn reizen waren niet alleen een reis langs plekken, maar ook langs liedjes & verhalen uit een leven.

Het huidige Berlijn is een magneet voor mensen uit de hele wereld. Bennie reisde vaak naar de stad, verdiepte zich in het roerige verleden en zag, te voet of op de fiets, een stad van nu in gesprek met toen. Eine Stadt erinnert sich...
Hij schreef een bundel met verhalen, van de trage fietsreis er naar toe, van ervaringen en ontmoetingen onderweg. Met mensen van nu en met sporen van het verleden, waarvan de wonden nog altijd zichtbaar en voelbaar zijn.

VOORSTELLING

Datum: Zondagmiddag 17 maart 2019

Aanvang: 15:00 uur.
Koffie, thee en huisgebakken lekkers staan voor u klaar vanaf 14:30 uur.

Locatie: De Verhalenkamer, Torenlaan 2 te Eastermar

Toegang: gratis, vrijwillige bijdrage na afloop

Graag uw (al dan niet last minute) komst aanmelden bij Sieta Tolsma: verhalenkamer@eastermar.nl; telefoon: 06 57 33 52 69.

WELKOM in de Verhalenkamer voor een fijne zondagmiddag!

Bennie Huisman 2

 

Ander nieuws van st. Dam Jaarsma: