Vrijdagavond 15 november is het Verhalenavond en ontmoet heel Friesland elkaar in winterwarme sfeer om verhalen te vertellen en te beluisteren. Natuurlijk ook in de Verhalenkamer! Iedereen is welkom en de toegang gratis.

De setting in de Verhalenkamer is ‘met z’n allen rondom de grote stamtafel’. Vijf vertellers, variërend in leeftijd van 19 tot 60+, zitten aan tafel en bezoekers schuiven hier tussen. Het thema van de avond is ‘Als stenen konden spreken’.

Er worden doorlopend van 19.00 tot 22.00 uur verschillende spannende, grappige, pikante, persoonlijke, historische en futuristische verhalen verteld. Voor iedereen wat wils. De maximale duur van een verhaal is 15 minuten. De vertellers passen hun taal (Frysk, Nederlands) aan het publiek aan.

Het publiek kan doorlopend aanschuiven aan de ‘stamtafel’ om te luisteren en als hij dat leuk vindt ook een eigen verhaal te vertellen.

Tegen een kleine vergoeding is er koffie, thee en wat huisgemaakt lekkers te krijgen.

Wanneer:         Vrijdagavond 15 november 2019, doorlopend welkom van 19:00 - 22:00 uur
Waar:               De Verhalenkamer, Torenlaan 2, Eastermar
Kosten:            Gratis

WELKOM om aan te schuiven aan de stamtafel!

 

 Logo Verhalenavond blauw 1

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Nei boppen