Museumhaven Leeuwarden zondagmiddag 17 januari omgetoverd tot 12 kleine theaters

Schepen en huizen aan de Westerkade worden kleine theaters! Geniet van twintig persoonlijke intieme fertellingen terwijl je aan het loungen bent, omringd door food & fire. Visserslatijn, levenservaring, broodje aap, een intense ervaring, volksverhalen uit de Friese Wouden, vertel het maar of liever nog: ervaar het met al uw zintuigen op scherp.

Vanuit de centrale festivallocatie (hoek Westerkade/Willemskade), waar je midden in de winter kunt loungen omringd door food & fire, kun je in kleine groepjes naar de verschillende locaties. Ook zijn er doorlopende voorstellingen zoals kunst, performances en muziek. Voor iedereen is er wel een passend verhaal.

Waar: begin Westerkade tot voorbij de hoek Willemskade
Wanneer: zondagmiddag 17 januari 2016 van 12.00 - 18.00 uur
Wat: volksverhalen van beroemde Wâldpiken, korte voordrachten, Loes den Hollander, Ritsko van Vliet, Michenu Maduro, Defilé van Dichters, Sterke Hearke, bergbeklimmen, zeezeilen en andere ontberingen, concertjes en installaties, dans, hiphop/beatbox battle, film en diavoorstellingen, kunst, bijzondere hapjes en drankjes, een ‘verlichtvoetige’ wandeling langs de oude schepen.

Kom aan boort van de ‘Sterrenwind’ en de ‘Elisabeth’ sagen jagen uit de Friese Wouden, verzameld door Nederlands grootste volksverhalenverzamelaar Dam Jaarsma! Ook vertellers en muziek uit Eastermar.

flyer krijg de bibbers 17 01 2016

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

Nei boppen