Vind jij het leuk om te fotograferen of filmpjes te maken? Dan kan TIP Eastermar jouw/uw bijdrage gebruiken!
TIP is op zoek naar iemand uit (de omgeving van) Eastermar die het leuk vindt om mooie/grappige/bijzondere/creatieve foto’s en/of filmpjes van Eastermar en omgeving te maken. De bedoeling is die foto’s te gebruiken op de website en Facebookpagina van TIP. Heb je belangstelling om - af en toe, of regelmatig - foto’s en/of filmpjes aan te leveren die Eastermar op de toeristische kaart kunnen zetten? We laten de onderwerpen van je foto’s/filmpjes graag aan je eigen fantasie over, het worden jouw creaties. TIP zal bij publicatie je naam vermelden als je dat wilt. Je kunt natuurlijk ook samen met iemand anders op stap gaan om foto’s of filmpjes te maken. Als je na een tijdje bent uitgefotografeerd of uitgefilmd, dan kun je je uiteraard weer afmelden.

Belangstelling, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via of via 06 - 24789009 (Iris Rusz).

Alvast bedankt!
Het TIP bestuur

Tip Eastermar Promoasje

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen