De viering van het 50-jarig bestaan van de V.V. Eastermar nadert haar hoogtepunt.

Er kon al genoten worden van een zeer geslaagde training voor de JO 15 door het Cambuurduo Jan Bruin – Sipke Hulshoff, van een fantastisch jeugdtoernooi en een drukbezochte sponsoravond. Tijdens deze activiteiten konden belangstellenden ook hun nostalgische gevoelens de vrije loop laten bij een bezoek aan in kleine tentoonstelling in de kantine van sportcomplex ‘De Burgerkamp’. Tevens kunnen de V.V.E.-adepten inschrijven op het jubileummagazine ‘Blau Giel’, waarin het accent vooral op de laatste 25 jaar ligt.

Maar de Eastermarder Jubileumcommissie heeft nog twee aansprekende activiteiten in petto. Als eerste wordt er zaterdagmiddag 15 juni om 14.00 u. voor de jeugd onder 13 een voetbalclinic gehouden op het sportcomplex ‘De Burgerkamp’.

Daarna, om 16.30 u., zullen ongeveer 25 groepen van 4 personen hun kennis toetsen in een voetbalkantinekwis in – natuurlijk – de kantine. (Deze activiteit wordt uitgesteld i.v.m. de beslissingswedstrijd die VVE om 14.30 speelt in Zwaagwesteinde (De Westereen)

En dan kan iedereen die dat leuk vindt rond 19.00 u. de jubileumfeestavond meemaken, waarbij het duo Pieter en Michiel de muziek verzorgt.

De ‘jubileumútsetter’ is de wedstrijd tussen V.V.E. JO 19 en SC Heerenveen JO 17 op dinsdagavond 18 juni. De aanstormende talenten van Eastermar hebben vorige week het kampioenschap behaald in hun klasse. Dus graag willen zij hun kunnen tonen in een treffen met de ‘profs’ uit het Friese Haagje. De wedstrijd begint om 19.30 u. op de ‘De Burgerkamp’.

Jubileumkomm. VVE 50 jr.

 

 vv eastermar logo

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: