Zaterdag 19 oktober organiseerde de beheerdersploeg van de voetbalkooi een toernooifeestje. Er deden 5 teams mee en samen met supporters en nieuwsgierigen die een kijkje kwamen nemen, was de sfeer goed. De originele namen van de teams waren 'de Heidehippers', 'Arsenal', 'Vannelle 50g', 'Ajax wasmiddel' en 'het Organisaitieteam' . Er waren leuke prijzen te winnen: zakjes snoep en voetbalboekjes. De winnaars waren 'de Heidehippers'. Gefeliciteerd! Dj Cor Zuidema en dj Aveero zorgden voor muziek.

Het toernooi werd georganiseerd om geld in te zamelen voor tegels bij de ingang van de kooi, om de beheerdersgroep opnieuw bekendheid te geven als aanspreekpunt voor de kooi, om een aantal volwassenen te werven dat de beheerdersploeg wil versterken, maar en vooral om gewoon iets positiefs te doen voor het dorp!

Jelmer Dijkstra, Jurre Dam, Cor Zuidema, Jelte Heidbuurt, Max Dam en Johannes Couperus

Sponsoren: Okkema Installaties, Cor Zuidema drive-in, PZ Montage

De beheerdersgroep wordt ondersteund door Miranda Tamminga van KEaRNwelzijn. Waneer u als volwassene de beheerdersgroep wilt versterken kunt u contact met haar opnemen op 06-37354454 of miranda.tamminga@kearn.nl

Voetbalkooifeest

Voetbalkooi

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: