EArun

Wat een dag! EArun, het hardloopfestijn in de wâlden, was dit jaar nog beter dan vorig jaar! We hebben genoten van de ongelooflijke sfeer en de geweldige prestaties van alle deelnemers.

We zijn trots om te kunnen zeggen dat de deelname dit jaar verdubbeld is, wat heeft geleid tot een enorme opkomst. Het was fantastisch om te zien hoe alle hardlopers zichzelf overtroffen en nog snellere tijden hebben neergezet dan vorig jaar!

Het parcours was vernieuwd en dat bleek een groot succes te zijn, met veel publiek dat langs de kant stond te juichen en aan te moedigen. Zelfs op de brug was het gezellig druk en dat gaf een extra boost aan de deelnemers.

En het weer! Tegen alle verwachtingen in, was het prachtig weer op de dag van Earun. Dat zorgde voor een geweldige sfeer waarin sport en plezier elkaar ontmoetten. De live muziek en de foodtrucks waren een groot succes en maakten het evenement nog gezelliger.

We willen alle deelnemers, vrijwilligers, sponsors en supporters bedanken voor hun bijdrage aan dit fantastische evenement. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag en kan niet wachten tot de volgende editie van Earun. De foto's van het evenement zijn beschikbaar onder de volgende link: www.EArun.nl

We hopen jullie allemaal weer te zien bij de volgende editie van Earun, waar sporten en plezier elkaar weer ontmoeten!

 

Met sportieve groeten,

Het Earun team

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: