Betreft in aktiviteit op: 12 september 2015
Datum 2 toekomstige activiteit: 13 september 2015
Information
Publisearre: 10 september 2015 | Kategory: Sport overig
Burgumer Mar skûtsjesilen

Vaar en feest je mee tijdens Skûtsjesilen op 'e Burgumer Mar?

Information
Betreft in aktiviteit op: 12 september 2015 | 13 september 2015

Op 12 en 13 september wordt vanaf De Komerk het evenement Skûtsjesilen yn 'e Wâlden 2015 op de Burgumer Mar georganiseerd. Aan de start verschijnen o.a. enkele van de meest aansprekende skûtsjes uit de Wâlden. Natuurlijk ook ‘it Doarp Eastermar’!

Op zaterdag zijn er twee zeilwedstrijden met starts om 10.00 uur en om 14.00 uur. Aansluitend is er van 16.00 – 22.00 uur op het Breed een drankje en een (overdekt) muziekfeest voor skûtsjebemanningen en 'gewoon' skûtsjeminnend volk. Voor een avondmaal hoef je niet naar huis: bij 'De Parel' kun je kiezen uit drie verschillende maaltijden.

Op zondag is er één wedstrijd die start om 10.00 uur en die je vanaf het water kunt bekijken. Er zijn voor toeschouwers nog een paar plaatsen beschikbaar aan boord van het mooie houten museumskûtsje Aebelina, kosten € 10,- pp.

Opgave graag via http://www.skutsjesilenynewalden.nl/contact.html Wie het eerst komt het eerst maalt!

De prijsuitreiking is zondag om 14.00 uur op het Breed, met medewerking van Miss Skûtsje 2015, Irene Hofstede. Je kunt de sjerp van Miss Skûtsje als aandenken bemachtigen: na afloop wordt hij geveild en gaat dan naar de hoogste bieder. Grijp dus je kans…

We hopen op veel toeschouwers en feestvierders in Eastermar!

Bestuur Stichting Skûtsjesilen yn 'e Wâlden 

DSCF6516

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!