Information
Publisearre: 02 maart 2021 | Kategory: Sport overig
VV Eastermar

Klaas Zandberg nieuwe hoofdtrainer 1e elftal VV Eastermar

Klaas Zandberg

VV Eastermar is zeer verheugd te melden dat het voor komend seizoen Klaas Zandberg heeft aangesteld als hoofdtrainer van het 1e elftal. De 54 jarige trainer uit Siegerswoude komt over van derdeklasser Waskemeer, waar hij 2 seizoenen actief was.

Met de aanstelling van Klaas, die meer dan 10 jaar ervaring heeft als trainer in de derde klasse en gediplomeerd UEFA B / TC2, zijn wij ervan overtuigd de juiste trainer te hebben aangesteld voor onze jonge en talentvolle selectie. Die graag de stap naar de 4e klasse wil maken.

Klaas Zandberg: "Tijdens gesprekken die ik heb gevoerd met de Technische Commissie, een afvaardiging van de selectie en het bestuur ben ik zeer enthousiast geworden over VV Eastermar. De selectie bestaat veelal uit jonge talentvolle spelers aangevuld met ervaren jongens. De club is ambitieus en dit past heel goed bij mij. Ik ben dan ook zeer ingenomen met het vertrouwen en mijn aanstelling als hoofdtrainer."

VV Eastermar wenst Klaas veel succes en voetbalplezier toe bij onze mooie club!

Klaas Zandberg

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!