Eastermar - Afgelopen dagen bereikten de sponsorcommissie van v.v. Eastermar en de direktie van Combex Transport bv een overeenstemming om het hoofdsponsorcontract tussen beiden met nog eens vier seizoenen te verlengen.

In de afgelopen 3 seizoenen was de Combex uit Eastermar ook al de hoofdsponsor van de voetbalclub, op dit ogenblik de nummer 4 in de 5e klasse B zaterdag.

Met het verlengen van het contract zijn beide partijen uitermate tervreden.

COMBEX transportbedrijf b.v. is een logistiek dienstverlener in de bouw- en industriesector.
Met een wagenpark van 100 eenheden is COMBEX dagelijks onderweg. Een overgrote deel van onze wagens zijn voorzien van een hydraulische autolaadkraan,zodat de lading desgewenst zelf geladen en gelost kan worden. In de hoofdvestiging Eastermar bevindt zich de centrale planning. Vanuit deze planning wordt het gehele wagenpark aangestuurd langs alle bestemmingen door geheel Europa.

Het bestuur van Eastermar is zeer verheugd met de contractverlenging met de hoofdsponsor. ‘Wij zijn ongelooflijk blij met deze contractverleging. Wij zijn erg dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit die de Combex in goede en in slechte tijden heeft getoond. Dat stellen wij zeer op prijs.'

 

Welkom

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: