Ben jij trainer of denk je eraan in de toekomst een ploegje te trainen? Of wil je gewoon altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen wat betreft trainingsmethodes?

Dan ben jij van harte uitgenodigd op dinsdag 2 mei om 20:00 een informatieavond bij te wonen van de organisatie VTON. Deze organisatie wordt door v.v. Eastermar uitgenodigd om iets te vertellen over hun eigen ontwikkelde voetbalmethode. Hieronder in het kort beschreven waar de VTON voetbalmethode voor staat.
De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Zo werken ze met plezier aan hun ontwikkeling.
Trainers volgen een jaarplanning met concrete doelen voor elke leeftijd. Alles komt daarin aan bod: technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Gedurende het jaar werken trainer en spelers gericht aan deze doelen met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De methode ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. De trainer heeft het materiaal digitaal op zijn tablet of telefoon.
Mocht je meer willen weten?

Ga naar https://www.vton.nl/voetbalmethode/

vton1

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: