In juni van dit jaar bestaat de VoetbalVereniging Eastermar (V.V.E.) 50 jaar. Dat moet gevierd! Het bestuur van de club heeft voor dit gedenkwaardige ‘barren’ een jubileumcommissie aan het werk gezet.

Die groep enthousiaste voetbalvrienden (M/V) heeft voor eind mei en begin juni een aantal feestelijke momenten in petto. Zo zal het gebruikelijke jeugdtoernooi een apart tintje krijgen. Er is een speciale avond voor sponsors en genodigden gepland. Er staan – nog niet helemaal zeker – jubileumwedstrijden voor de JO15 en JO19 op de rol. Voor de jongere leden gaan de gedachten uit naar een ‘çlinic’.
Er wordt gewerkt aan een schriftelijke neerslag van de clubgeschiedenis. Het plan om een tentoonstelling in te richten over een halve eeuw Eastermarder voetballerij krijgt langzaamaan ook vastere vormen. Materiaal daarvoor is al aangemeld, maar meer is altijd welkom.

En… er komt, natuurlijk (!), een feestavond.
Op deze feestavond, die vastgesteld is op zaterdag 15 juni a.s., worden niet alleen de huidige leden verwacht, maar ook oud-leden. De avond krijgt op die manier ook het karakter van een reünie. Daarom (oud-)VVE-ers leg deze datum nu al vast!

Namens de jubileumcommissie VVE-50jaar,
Wijbe Postma (secr.)
Tel. 0512 471615

logo vv eastermar

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: