Nieuw tenue dames volleybalteam Eastermar

Zoals u heeft kunnen lezen staan wij in de dorpskrant (Marnijs) waarin wij ons team voorstellen.

Op het moment van drukken was ons nieuwe tenue nog niet klaar en aangezien wij het dorp ons nieuwe tenue natuurlijk niet willen onthouden hier een foto van het damesteam. Ons team bestaat uit 11 enthousiaste dames die trainen en wedstrijden spelen op de donderdagavond. Wij spelen recreatievolleybal in de Onderlinge Volleybalkompetitie (OVK) in Fryslân. Voor uitwedstrijden zijn we te vinden in de 'Wâlden' (o.a. Jistrum) en ook op de 'Klaai' (o.a. Marsum).

Wij zijn voor het volgend seizoen op zoek naar een trainer voor het dames-/herenteam.

Bent u de persoon die wij zoeken of weet u iemand die ons team wil komen trainen, dan horen wij dit graag.

Met een sportieve groet,

Volleybaldamesteam Eastermar

damesteam 9 maart 2017damesteam 9 maart 2017 2

Op de onderste foto 

bovenste rij van links naar rechts: Jessica Boersma, Bea van der Bij, Marianne Dijkstra, Annet Hamstra, Betty Taekema, Bregt Algra (interim trainer).
onderste rij van links naar rechts: Thea Tadema, Henny van der Veen, Sjoerdtje de Graaf, Annie de Boer, Richtsje Sietsma, Anneke Bergsma.

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen