Beste Eastermarders, deelnemers en toeschouwers,

Nog enkele weken en dan is het zover! Het twintigjarig jubileum van het Eastermarder Paardenspektakel. Na een jaar vol voorbereidingen door de organisatie en commissies, gaan we eindelijk los.

Met het thema Goud van Oud blikken we terug op 20-jaar EPS. Een tijdreis langs maar liefst 8 hindernissen uit de oude doos, over een route van ongeveer 20 kilometer rond en door ons prachtige Eastermar. De routebeschrijving en het programmaboekje zijn tevens te verkrijgen voor fietsers en toeschouwers die de gehele tocht en alle hindernissen willen bewonderen. Diverse nieuwe opdrachten zijn in de route verwerkt, waar de deelnemers veel bonuspunten mee kunnen verdienen.

Wederom is het deelnemersveld weer overvol en we kijken dan ook uit naar de veelal verklede combinaties. De mooiste zal beloond worden met onze beroemde EPS paardendeken. Dit jaar zal ook de Pieter Nicolai bokaal wissel trofee weer uitgereikt worden aan de diervriendelijkste menner/menster. Natuurlijk zijn er meer mooie prijzen te verdienen, die beschikbaar zijn gesteld door onze sponsoren. Maar boven alles, zijn en blijven wij een recreatief evenement en is bij ons iedereen een winnaar.
De prijsuitreiking is aan het einde van de middag, en vanwege het twintigjarig jubileum na afloop feest voor jong en oud.

Dankzij alle inzet van onze vrijwilligers en sponsoren kunnen wij wederom een geweldig spektakel en een speciale editie neerzetten.
Wij heten jullie allemaal van harte welkom op zaterdag 8 september bij De Marruters op het Heechsan.

De organisatie van het EPS.

twake

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: