Geachte deelnemers aan het Eastermarruters Paarden Spektakel (EPS).

Voor de 15e keer organiseren wij dit spektakel en we streven er naar om zo'n 60-tal onder het zadel en 60 aanspanningen te laten starten. De laatste jaren zijn er iets minder aanspanningen die we dan opvullen met o.h.z. zodat we weer op een 120 starts komen.

Al jaren is het een zeer hectisch gebeuren wat de inschrijving betreft, maar wat we dit jaar beleefd hebben, hadden we nog nooit meegemaakt. Om 9:00uur begon de inschrijving en al om 9:10:54 uur waren er 60 aanmeldingen voor o.h.z. Deze enorme, warme belangstelling voor ons evenement, geeft ons als organisatie natuurlijk veel voldoening en een enorme steun in de rug om dit evenement te blijven organiseren. Maar elk voordeel heeft ook een nadeel: wederom moeten we een wachtlijst instellen voor o.h.z. (27). Wij, de organisatie, begrijpen terdege dat de teleurstelling groot is als je op deze lijst wordt geplaatst maar de computer heeft hierin toch een beslissende rol. Wij zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen van deze wachtlijst toch te laten meedoen aan dit evenement.
Van degenen die het geluk hebben om deel te nemen aan het spektakel 2013 verlangen wij het volgende:

  • mocht je verhinderd zijn om wat voor reden dan ook, meld je tijdig af
  • betaal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst mail van het EPS
  • er volgt na deze 14 dagen geen herinnering van betaling
  • als het verschuldigde bedrag niet is overgemaakt volgt verwijdering van de startlijst

De organisatie hoopt dat de deelnemers, én degenen die op de wachtlijst geplaatst moeten worden, begrip hebben voor deze situatie. 

Update 21 juli 2013:  INSCHRIJVEN OF OP DE WACHTLIJST PLAATSEN IS NIET MEER MOGELIJK !!!!

EPS organisatie

mini-P9083492

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: