Elke vrijdagmiddag is er gymles in de sportzaal van Eastermar. De lessen worden gegeven door Annet Dijkstra. Zij heeft na haar Pabo-opleiding de opleiding tot Vakleerkracht Bewegingsonderwijs gevolgd en geeft sinds 2011 gymles bij GVV Eastermar.

De gymles is beslist geen turnles. Natuurlijk komen er regelmatig turnonderdelen aan bod, maar in  elke les worden verschillende bewegingsactiviteiten aangeboden.  Hierbij komen ook bal-, tik- en stoeispelen aan bod en ook bewegen op muziek. Het aanbod is dus heel breed. Het plezier in bewegen staat in ieder geval centraal en ieder kind kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Elke les worden er uitdagende situaties aangeboden waarin ieder kind volop de gelegenheid krijgt zich op motorisch gebied te ontwikkelen.

Een keer per jaar organiseren we samen met de Streetdance-groepen een uitvoering . Tijdens deze uitvoering laten de twee gymgroepen zien wat ze geleerd hebben en mogen ouders en andere belangstellenden komen kijken.

De lessen zijn elke vrijdagmiddag (m.u.v. de schoolvakanties):
16.00-17.00 uur:  4-, 5- en 6-jarigen
17.00-18.00 uur:  6 jaar en ouder

Lijkt het jou ook leuk om op gymles te gaan? Kom dan gewoon meedoen! Je mag 2 x gratis een les volgen en daarna kun je lid worden.  Graag tot ziens!

Gym-GVV

Gym-GVV

Gym-2013-012

Gym-2013-015

Gym-2013-027

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: