Betreft in aktiviteit op: 02 mei 2020
Information
Publisearre: 08 maart 2020 | Kategory: Lokaal Loket
barren oprop

Klusbarren Lokaal Loket

Information
Betreft in aktiviteit op: 02 mei 2020

lokaalloket

Lokaal Loket hoort regelmatig van kleine klussen die moeten wachten op uitvoering tot iemand zich aanbiedt. Iedereen weet dat je dan soms lang moet wachten en daarom hebben wij het Klusbarren bedacht.

Wat is de bedoeling van dit Barren? Op zaterdag 2 mei wil Lokaal Loket met een heleboel vrijwilligers deze kleine klusjes uitvoeren die in ongeveer 2.5 uur te doen zijn. Daarbij kunt u denken aan: de tuin klaar maken voor de zomer, terras aanvegen, tuinstoelen buiten zetten, planten oppotten, potten buiten zetten, hekwerk schoonmaken, haag snoeien, ramen lappen, straatje onkruidvrij maken, schilderijtjes ophangen, enz, enz.

Lokaal Loket levert de man-/vrouwkracht, materiaalkosten zijn voor eigen rekening.
Uw klus(je) kunt u melden bij Wopke Wobbes op tel. 0512 – 47 18 98 of op w.wobbes@hetnet.nl

Voor de mensen die dit Barren een geweldig idee vinden en zich als vrijwilliger aan willen melden, dat kan op hetzelfde adres, want vele handen maken licht werk.
Het Barren begint om 8.30 uur en wordt om 12.00 uur afgesloten met een gezamenlijke lunch waar vrijwilligers én aanbieders van een klus welkom zijn.

Na dit Barren is Eastermar klaar voor de zomer.

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!