Bij de presentatie van het dorpslogo van Eastermar is afgelopen dinsdagavond een kleine, maar essentiële, fout gemaakt in het nieuwe motto. Dit moet zijn:

in stjer tusken de marren

Bovenstaand motto incl. het woordje 'in' is namelijk voorgelegd en goedgekeurd door de Feriening fan Doarpsbelang. Maar in het verdere verwerkingsproces is in de drukte op de één of andere manier  ‘in’ weggevallen.
Daarmee was het motto een soort van Dacia Duster geworden. Een ieder snapt wel wat er bedoeld wordt maar je leest toch ook iets anders. Opvallend is dat ook tijdens de presentatie kennelijk niemand gezien heeft dat er iets misging.

Afain, het is nu hersteld en op deze website zijn de verbeterde logo’s toegevoegd. Een ieder die de logo’s al een keer heeft gedownload wordt vriendelijk verzocht dit opnieuw te doen en de oude te verwijderen.

Onze excuses!

Rienk Vlieger

 

Eastermar-Eastermar

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen