Zondag 30 juni hebben 1212 unieke bezoekers www.eastermar.nl bezocht. Dit is het hoogste aantal sinds 5 jaar. Het absolute record staat op 27 juni 2008 met 1663 bezoekers. Normaal wordt eastermar.nl bekeken door 300/400 unieke bezoekers per dag.

Uiteraard is dit het effect van het dorpsfeest. Doordat de fotografen van eastermar.nl op deze dagen zeer actief zijn en er dit jaar maar liefst 1287 dorpsfeestfoto's gepubliceerd zijn, is het nog even nagenieten van het feest op eastemar.nl zeer populair.

Ook het aantal fotobestellingen neemt toe. Steeds meer bezoekers ontdekken dat het (illegaal) kopiëren van foto's not done is en het legaal ontvangen van de foto in originele grootte voor slechts een € 1,-- per stuk juist veel voordelen heeft zoals het uitprinten op groot formaat. Bovendien maakt u daarmee financieel mogelijk dat eastermar.nl de beeldverslagen ook in de toekomst als service kan blijven bieden.

stats2013

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen