Op zaterdag 29 juni a.s. zullen Eit Jonkman, Minne Okkema, Jan Friso Speerstra en Edou Ritsma namens hun team ASAP for Life met een stand op de Eastermerk staan. Zoals bij velen reeds bekend zullen zij in september de loodzware 'Tour for Life' gaan fietsen waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Artsen zonder Grenzen.

De mannen zijn druk bezig om het streefbedrag van € 18.000,00 dat minimaal nodig is om deze tocht te mogen fietsen binnen te halen; momenteel staat de teller op ruim € 12.400,00 en dus moet er nog met verschillende acties het resterende bedrag worden binnengehaald.

Verkoop Bidons / Goodiebags
Tijdens de Eastermerk worden er daarom bidons verkocht voor slechts € 5,00 per stuk maar is het ook mogelijk om voor slechts € 2,50 extra een goodiebag te kopen. Wat daar in zit blijft nog een verrassing maar er is nog wel wat ruimte om deze goodiebag wat voller te maken. Mochten er nog ondernemers zijn die goodies of give-aways beschikbaar willen stellen voor het goede doel, dan kunnen zij zich melden bij Minne, Eit of Edou.
Bezoekers van onze stand kunnen daarnaast van onze fietsers ook informatie krijgen over Artsen zonder Grenzen, wat zij allemaal kunnen doen met het geld dat wordt ingezameld via de 'Tour for Life' maar ook over de tocht zelf, want dat die zwaar gaat worden dat staat vast.

Tour for Life Poule
Voor de echte wielerfanaten is er ook nog de Tour for Life Poule. Via onze website http://www.asapforlife.nl kun je vóór 29 juni 2013 een fietsploeg samenstellen en net als een echte ploegmanager de Tour de France beleven. Deelnemen kost slechts € 5,00 en je kunt er uiteindelijk als je een goede ploeg hebt samengesteld wat aan verdienen ook.

We hopen tijdens de Eastermerk zoveel mogelijk geld binnen te halen zodat Artsen zonder Grenzen daarmee zoveel mogelijk mensen medische hulp kan bieden in gebieden waar oorlogen en epidemieën heersen.

Tot zaterdag,
Eit, Minne, Edou en Jan Friso.

asap

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: