Ben jij tussen de 14-28 jaar & lijkt het jou leuk om te leren koken & een restaurant op te zetten? Dan zijn wij op zoek naar JOU!
Deze voorjaarsvakantie beginnen wij pop-up Restaurant ‘t Stationnetje!
Deze week kun je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van koken, bakken, braden & bedienen! Door middel van workshops door enthousiaste leerlingen van de Hotelschool ga je alles leren om een 3-Gangen diner te bereiden & te serveren. Op donderdag wordt jullie restaurant voor een avond geopend om een heerlijk diner te serveren voor jullie dierbaren! Als iedereen weer naar huis is sluiten wij deze week nog gezellig af om de volgende ochtend weer naar huis te keren.
Alle facts op een rijtje:
- Data: maandag 27 feb tot en met vrijdag 3 maart 2023;
- De hele week (4 nachten) verblijf je in groepsaccomodatie Kleastermar in Eastermar;
- Inclusief maaltijden & drinken;
- Onderdeel van ons MDT-traject, wat inhoudt dat je na de week én een landelijk erkend certificaat krijgt & een vergoeding van €175;
- Ontmoet nieuwe mensen;
- Leer nieuwe dingen & ontdek jouw passie & talent! Geef je nu op voor deze onvergetelijke Hospitality week! Dit kan tot donderdag bij Angelique op 0650537676.
-
- Informatie
- 05 februari 2025
Gezocht Nieuwe Havenmeester
Voor het komende seizoen zijn wij opzoek naar een nieuwe havenmeester.Wat verwachten we: Iemand die... Fierder lêze » -
- Informatie
- 05 februari 2025
EA-Bloeiweek 2025
Na het geweldige succes van Eastermar Bloeit in augustus 2024 zetten we Eastermar opnieuw in bloei i... Fierder lêze » -
- Informatie
- 28 januari 2025
Verslag sponsordag 2025 van St. it Eastermarder Skûtsje
In de kantine van het nieuwe bedrijfspand Metalis van schipper Geale Tadema was vrijdag 17 januari d... Fierder lêze » -
- Informatie
- 17 januari 2025
Marnijs editie 47 tot en met 51
Reeds verschenen nummers van Dorpskrant Marnijs zijn digitaal via deze website te downloaden in PDF... Fierder lêze »
-
- Informatie
- 08 oktober 2024
Groene Michelin Ster voor Mearkas
Eastermar feliciteert Kees Meinderts, Christiaan Steijn en personeel Op de site van de Michelin Guid... Fierder lêze »