Greidhoeke Kuiertocht bij nacht

Zaterdag 11 december vindt de Greidhoeke Kuiertocht vroeg in de avond plaats in de greiden rondom Wommels en krijgt door het thema: ‘Ljocht en Fjoer’ een sfeervol en verrassend karakter.
Het jaarlijkse wandelevenement die traditiegetrouw op Moederdag wordt gehouden, wordt dit jaar voor het eerst bij nacht gehouden. Deze 15 km lange tocht is geschikt voor jong en oud en zal een unieke belevenis worden door onder andere intieme muziek, laaiend vuur en schitterende visuele verassingen langs de route.
Na de start in Wommels, wandelen de deelnemers door Natuurgebied Skrok via Easterein en Kûbaard richting de Slachtedyk alvorens zij via de Nije Kromme zullen finishen in It Dielshûs te Wommels. De Greidhoeke Kuiertocht wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow en muziek van top-100 band ‘Why Not!?’

Meedoen?

Inschrijven voor deze unieke tocht kan door € 12.50 - of een veelvoud daarvan - over te maken op bankrekeningnummer 3087.57.351 t.n.v. V.V.V Terpelân, met vermelding van naam, adres, postcode en plaats.
De deelnemers krijgen dan 14 dagen voor het evenement de kaarten toegestuurd naar het opgegeven adres waarbij ook de starttijd (vanaf ongeveer 18.30) en overige praktische informatie wordt gegeven.

www.greidhoekekuiertocht.nl

Hartelijke groeten,
 
namens het bestuur van de Greidhoeke Kuiertocht,

Catharina Jansen
Wybren Jorritsma

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: