Nieuws van Fysiotherapie Yn’t Doarp in Augustinusga, Drogeham, Eastermar, Jistrum en Kootstertille.

Per 1 januari zijn er allerlei veranderingen in onze praktijk.  Siemen Jan Miedema (jong en lang) en Jan Wagenaar (oud en klein) hebben hun praktijken samengevoegd. Zo is de toekomst zeker gesteld.  Siemen Jan is bezig met zijn master manuele therapie en doet dry-needling . De sportfysiotherapie heeft zijn interesse. Straks hebben wij 2 manuele therapeuten die dry-needling toepassen, want Jantsje Viëtor doet dit ook al meerdere jaren.
De andere specialismen zijn kinderfysiotherapie via Skrep en de bekkenfysiotherapie door Gerlieke Dijkstra, die volgende week weer begint na haar zwangerschap.  

Verder:
Wist u dat u bij ons goedkoop kunt fitnessen?  Er zijn mensen die met z’n tienen 1 abonnement gebruiken en zo voor 11 euro p.p. in de maand sporten. Bovendien wordt u elke 4 maanden getest en krijgt u om de 2 maanden een nieuwe oefenkaart. Dit kost alleen de eerste keer 10 euro. U kunt met uw abonnement terecht in Augustinusga, Drogeham (wel even aanmelden) en Kootstertille.

Wist u dat u bij ons met chronische aandoeningen in een oefengroep kunt trainen? Denk aan: copd, diabetes, hartklachten, overgewicht, rugklachten, running therapie (geeft een beter humeur), reuma, slijtage en vaatvernauwing. Er zijn meerdere trainingsuren in de week. Informatie op onze website of 0512472681

Wist u dat u als u vaak dreigt te vallen of bang bent om te vallen u voor 35 euro 10 keer valtraining en valpreventie kunt oefenen in de sportzaal van Kootstertille vanaf 28-01-2014?  Bel mobiel (Ina) 06-31000936 of 0512472681.

Wist u dat er in februari weer een nieuwe cursus “ Sun en Fit “ start in Drogeham voor mensen met overgewicht  grotendeels vergoed door de Friesland Zorgverzekeraar?  Vraag naar de mogelijkheden tel. 0512472681

Wist u dat: tapen, dry-needling , behandeling sportblessures, echografie , manuele therapie en bekkentherapie bij ons in de praktijk mogelijk is?

U bent van harte welkom bij de specialisten in beweging van Fysiotherapie Yn’t Doarp.
Website: www.fysiotherapieyntdoarp.nl

fysiotherapie yn t doarp

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: