Beste Vrouwen van Eastermar,

Op 23 maart a.s. vindt in Eastermar een hele bijzondere Ladies Night plaats waarvoor we jou graag uitnodigen.

De bedoeling is dat zoveel mogelijk ondernemende vrouwen uit ons dorp zich op deze avond, die in 'Het Hoekje' wordt gehouden, presenteren aan andere Eastermarder vrouwen. Door creatieve, zakelijke, verzorgende, muzikale, artistieke of creatieve talenten met anderen te delen, kun je elkaar inspireren en aanzetten tot verandering. Deze avond zijn er workshops en demonstraties door en voor vrouwen van alle leeftijden.

Een speciale avond door en voor vrouwen: niet alleen voor vrouwen in Eastermar, maar ook voor vrouwen in Kenia. Dat vrouwen ondernemend zijn, is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Maar dat geldt niet voor vrouwen in Kenia: Zij worden op allerlei gebieden achtergesteld en hebben geen mogelijkheden zich te ontwikkelen. Om daarin verandering te brengen, willen we de opbrengst van onze Ladies Night bestemmen voor studiebeurzen voor vrouwen uit Kenia. Door te studeren kunnen zij hun leven en dat van anderen veranderen.

Een van de vrouwen die dankzij een beurs aan de St. Paul's studeert is Grace Rugut. Ze is erg gemotiveerd om te gaan studeren, zodat ze verandering kan brengen in de leefomstandigheden van vrouwen in haar omgeving.

Een toegangskaart à €7,50 (inclusief koffie/ thee en wat lekkers) zijn te verkrijgen bij:

Uw slager Otte Boersma,

Groente specialist Jannes Hamstra,

Alles ûnder ien dak

 

Wees er snel bij want op = op.

Gun jij een ander ook een leuke avond geef haar dan voor de verandering een kaartje cadeau!

Oant sjen op de Ladies Night: vrijdag 23 maart van 19.30 tot 22.30 In 't Hoekje'

 

Atsie Boersma en Yna Boomsma

 ladysnight

 

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: