Kinderspelweek Eastermar

Eerder is op de site al aandacht besteed aan de op te zetten kinderspelweek.
De voorbereidingen voor de kinderspelweek, die van 12 t/m 16 juli gehouden wordt in Eastermar, zijn in volle gang. In week 13 hebben alle kinderen van de basisscholen een enquête ontvangen met daarin vragen over de kinderspelweek. Of ze het een leuk idee vinden, wat ze willen doen en of ze dan thuis zijn. Van de 188 uitgedeelde enquêtes heb ik maar liefst 90 terug gekregen. De helft! Via de enquête heb ik ook gevraagd of ouders en/of verzorgers mee willen helpen met de voorbereiding en de begeleiding in de week zelf. Op dit moment heb ik 29 mensen die hun steentje willen bijdragen. Super! De brieven voor de sponsoren zijn de deur uit, dat is dus nog even afwachten.

Voor de kinderspelweek zijn er materialen nodig. Sommige materialen gaan we huren maar het meeste kan worden verzameld onder de inwoners van Eastermar.
Wat we nodig hebben? Planken, spijkers, oude kleden, hamers, zagen, oude fietsbanden, tennis- en voetballen en emmers. Mocht u één of meerdere van deze materialen in uw bezit hebben die wij mogen hebben/gebruiken mail of bel dan naar kinderspelweek@hotmail.com of 06-43433525
Belangrijk voor de sterke papa’s, mama’s, broers, zussen en anderen die willen helpen. Donderdagmiddag 15 juli, in de kinderspelweek, gaan we een indianendorp bouwen. Hier is volwassen hulp bij nodig. Dus mijn vraag aan u is om die middag vrij te houden in uw agenda. Ook ben ik opzoek naar mensen die deze middag de kinderen tot indianen willen schminken.
Kunt u schminken en/of heeft u schmink materiaal tot uw beschikking en wilt u op donderdagmiddag 15 juli de kinderen mooi maken? Dan hoor ik dit graag.

Blijf op de hoogte via hyves.

Vriendelijke groet, Amanda Serafina Bies, Sytskelân 20, Eastermar

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: