De dagen zijn weer kouder en dat is vaak minder fijn. Hogere stookkosten en koude tocht als je op de bank zit. Het fixteam Eastermar is een initiatief vanuit de Provincie om kleine energiebesparende maatregelen toe te passen in huis bij gezinnen die dit nog niet hebben gedaan. Als je allerlei kleine maatregelen neemt, heeft het groot effect.

Het fixteam in Eastermar bestaat uit vrijwilligers van de World Servants Eastermar die bij u langskomen om u tips te geven en u te helpen met kleine toepassingen in uw huis. Die toepassingen plaatsen wij vervolgens ook. Denk aan radiatorfolie, een waterbesparende douchekop, ledlampen, tochtstrips en nog veel meer.

U kunt gratis artikelen uitzoeken tot een waarde van €70,- dankzij de subsidie van de provincie Friesland en de meewerking van de Rabobank. Wij als World Servants krijgen vervolgens uit de subsidie een vergoeding voor onze inzet. U krijgt gratis energiezuinige artikelen, u bespaart geld en u steunt het goede doel. Een win-win-win situatie dus!

U kunt een folder in uw brievenbus verwachten op 18 december, en we gaan bij de deur langs op 27, 28 en 29 december.
U kunt zich aanmelden het liefst via de mail: wseastermar@gmail.com Ook kunt u zich aanmelden bij Geary Dantuma: 06 1545 4867

fixteam

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: