Poster 111022 DEF
Fanfare Joost Wiersma bestaat 125 jaar en wij willen dit met u vieren. Op zaterdag 26 november 2022 organiseren wij het jaarlijkse concert. Dit jaar is het concert in samenwerking met PATRICIA. Het zal plaats vinden in de ‘Flambou’ te Surhuisterveen.

PATRICIA is vooral bekend van The voice of Holland, waar zij in het seizoen 2018-2019 de finale wist te behalen. In 2010 is PATRICIA afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. In verschillende theatervoorstellingen heeft zij een rol gespeeld, zoals Peter Pan, Ordinary Days en Vals. PATRICIA is een veelzijdig talent, die naast haar zang- en musicalcarrière ook (stem)actrice is in verschillende commercials.

Fanfare Joost Wiersma is een fanfare uit Jistrum. Het herfstconcert is het jaarlijkse concert van het A-orkest van de vereniging. Het A-orkest komt uit in de eerste divisie en bestaat uit enthousiaste leden uit het noorden van het land. Bij het herfstconcert is er altijd een gastartiest aanwezig, zo hebben wij al mogen optreden met onder andere Elske DeWall, Ernst Daniël Smid, Tet Rozendal en de Brekbere Sirkel en Cor Bakker. Tijdens het concert gaan we trakteren op een zeer gevarieerd programma. We gaan van “Doe Maar” naar “ABBA” en ook de prachtige stukken, zoals “Baobab” zullen worden gespeeld.

Het zal een avond gaan worden waarbij u kunt genieten van een gevarieerd programma, dus bestel snel uw kaarten! De kaarten kunnen besteld worden tot zaterdagmiddag 26 november 16:00u via de website: www.joostwiersma.nl. Graag zien wij u op 26 november om 20:00u in De Flambou om er samen met u en PATRICIA een muzikaal feest van te maken.

joost wiersma

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: