Wilt u aan de slag met bewegen en voeding? Doe dan mee met de cursus Aquaslank in zembad De Wetterstins in Burgum! De start is op 23 januari.
Wat is Aquaslank?

Aquaslank is een korte cursus speciaal gericht op gewichtsverlies. Samen met voedingsdeskundige Gerrie Alma van Gerrie's Voedingsadviesbureau en een Aquasportdocent werkt u op een sportieve manier aan uw conditie en gewicht. De cursus bestaat uit een voedingsadvies op maat, gecombineerd met beweging in het water. Om het maximale resultaat te behalen, krijgt u veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wanneer
De cursus begint op 23 januari en duurt acht weken. De lessen zijn iedere donderdag van 21.00 tot 22.00 uur. Tijdens de cursusperiode mag u onbeperkt recreatief zwemmen en meedoen aan verschillende lessen zoals Aquajoggen en Aquazumba.

Kosten
De cursus kost € 120-. Dieetadvies wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering, waardoor u een deel van het cursusgeld terug kunt krijgen.

Aanmelden
Wilt u meedoen met Aquaslank? U kunt zich bij het zwembad inschrijven of u digitaal aanmelden op www.wettterstins.nl. Hierna wordt u door onze voedingsdeskundige uitgenodigd voor een intakegesprek.

Aquasporten

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: