Voorbereidingen voor het transport

Binnenkort vertrekt er een container met hulpgoederen naar Armenië. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Deze week wordt een begin gemaakt met het inpakken van de goederen die bij Arjan en Gepke thuis zijn opgeslagen. Verhuisbedrijf Hoekema zorgt voor het transport naar Duiven toe. Van hieruit wordt de container op transport naar Armenië gezet. Hoekema doneert daarnaast ook nog verpakkingsmateriaal om de goederen zo goed mogelijk te kunnen verpakken zodat ze onbeschadigd aankomen.

Dekens gezocht!
We zijn nog op zoek naar oude maar kwalitatief goede dekens. Hiermee kunnen de spullen worden verpakt. Maar ze zijn ook bedoeld om daar de mensen warm te kunnen houden.
De Armeense winters zijn streng. De temperaturen duiken er ver onder nul zodat het er echt bitterkoud wordt. Uw oude dekens kunnen dus zeker van pas komen. Heeft u nog dekens? Breng ze graag langs op E.M. Beijmastraat nr 53!

Armeense artsen naar Nederland
Artsen uit Armenië komen deze zomer op bezoek in Nederland. De artsen gaan op bezoek in Nij Smellinghe om kennis op te doen. Deze kennis kunnen zij vervolgens weer gebruiken in hun eigen land. Zij gaan onder andere kijken hoe de zorg voor diabetespatiënten en zwangere vrouwen hier is geregeld. 

dekens

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: