Hallo ouders en/of verzorgers van kinderen van de Bolster en de Balsemyn.
In de week van 12 t/m 16 juli wil ik graag een kinderspelweek organiseren voor alle kinderen van de basisscholen in Eastermar.
Waarom?  Omdat er heel veel ‘barrens’ zijn voor de grote mensen in Eastermar en niet voor de kleintjes. Om te vieren dat de vakantie is begonnen, om gezellig met elkaar bezig te zijn, om je niet te vervelen, om nieuwe dingen te doen en omdat ik het super leuk vind om het te organiseren!
Voordat ik dit allemaal in werking zet zou ik graag van jullie willen weten of hier interesse voor is, en of mensen willen helpen bij de activiteiten.

Om een idee te krijgen van de kinderspelweek:
Twee keer op een dag een activiteit. Dit kan bestaan uit sportactiviteiten, knutsel, muziek, eten, bonte avond etc. Een activiteit duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.
De categorieën worden voornamelijk verdeelt in groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8. Voor beide categorieën zullen er ong. 5 activiteiten zijn.
Voor de activiteiten wordt een hele kleine bijdrage gevraagd om de gemaakte kosten te drukken.

Zouden jullie mij een mailtje kunnen sturen om mij te laten weten of je het een leuk idee vindt ? Of als je denkt dat je kind(eren) er ook aan mee zouden wil(len) doen en of je eventueel een handje wilt helpen: amandaserafina@live.nl
Ook kun je jezelf vast aanmelden op kindereneastermar.hyves.nl
Via kindereneastermar.hyves.nl zal ik u op de hoogte houden van de planning en dergelijke.

Alvast bedankt!

Groetjes Amanda Serafina Bies
Sytskelan 20
Eastermar

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: