Eastermar De Hege Stins Torenlaan 12-14.

Fototentoonstelling fotograaf Saskia van den Berg

Foto's uit Nederland (Eastermar), Namibië, Costa Rica en IJsland.
Te bekijken t/m 1 maart 2015.

www.saskiavandenberg-fotografie.nl

Mijn naam is Saskia van den Berg, woonachtig in het fotogenieke Eastermar. Fotografie heeft mij altijd al geïnteresseerd en is al jaren mijn passie. Van jongs af aan heeft het een sterke aantrekkingskracht op me gehad.
Ik ben opgegroeid met een vader die altijd aan het fotograferen was en zat avonden naast hem in de 'doka' (donkere kamer). Dit proces intrigeerde me zo, dat ik later zelf ook een eigen doka aanschafte en mijn foto's zelf ontwikkelde en afdrukte. Dit is te tijdrovend geworden en bovendien ben ik al een aantal jaren digitaal aan het fotograferen.
In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in met mijn camera en fotografeer dan o.a. reeën. Verder maak ik portretreportages, familieshoots, zwangerschapshoots en trouwreportages. En ik verkoop mijn foto's ook op o.a. hout, aluminium, canvas en plexiglas.

 DSC3586 40X60

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen